Za vatrene mesne okruglice trebat će vam:
Slanina
Mljeveno meso
Začini
Viski

Meso začinite po ukusu. Sol, papar, češnjak, možda nešto ljuto.... Poseban dodatak je viski s cimetom (može i običan). Kad ste dobro izmiješali - napravite mesne okruglice. Veličinu odredite sami, ali računajte da ih kasnije morate omotati slaninom. Kada ste i to učinili, bacite ih na roštilj, ali ne direktno nad vatru - želimo da se peku lagano. Nakon pola sata svakoj okruglici dajte „injekciju“ viskija, i nakon dvadesetak minuta je konačno gotovo. Uživajteee!

U trendu Špageti s tunom Tjedni jelovnik Bez puno posuđa i kompliciranja: 7 prefinih ljetnih jela za svaki dan ovoga tjedna Čiovo - 2 Nekad Boa, danas Čiovo Može i bez trajekta: Predivan otok nedaleko od Splita na kojem ćete pronaći pustinju, čisto more i rajske plaže Mljeveno meso Pripazite Najveća pogreška koju radimo sa zamrzavanjem mljevenog mesa