Danas je Bobis simbol za kruh, peciva i svevremenske slastice.

Ovaj Uskrs će Bobisovi kupci imati priliku obogatiti svoj blagdanski stol i tradicionalnom talijanskom
uskrsnom poslasticom – „Golubicom“ ili tal. „Colomba Pasquale“.

Slatki kruh s komadićima narančine kore, posut bademima, predstavlja Bobisovu „Golubicu“ ili tzv.
„Colomba Pasquale“.

PR PR (Foto: PR)

Tijesto za Golubicu, dakle, pravi se na sličan način kao za panettone. Brašno, jaja, šećer, prirodni
kvasac i maslac njezin su sastavni dio, a ono što je razlikuje od božićnog deserta – panettonea je to
što obično sadrži kandirane kore i nema grožđica. Radi se s prirodnim matičnim kvascem što iziskuje
dugotrajan proces koji traje više od 52 sata. Kroz proces pripreme iznimno je važno obratiti pažnju na
sitne detalje jer oni su ti koji čine razliku i dovode do savršenog proizvoda.

Napravljeno tijesto oblikuje se u oblik golubice (tal. „colomba“), te se posipa bisernim šećerom i
bademima prije pečenja.

Bobisova Golubica uskrsna je slastica nastala kao rezultat suradnje s renomiranim chefom Fabriciom
Fežnaverom koji potvrđuje kako je u nju utkano iznimno puno truda i kvalitetnih, pažljivo biranih
sastojaka, a kako bi bila baš onakva kakva treba biti - tradicionalno ukusna i slasna, potrudio se pekar
i slastičar, Massimo Qualli koji je iz Padove i donio recepturu.

PR PR (Foto: PR)

Ovaj tradicionalni talijanski uskrsni kruh od sada je dostupan u odabranim Bobis i Tommy
prodavaonicama.

Primjenom tradicionalnih metoda i receptura proizvodnje kao i jamstvom kvalitete svojih proizvoda,
Bobis još jednom potvrđuje svoju ključnu stratešku odrednicu koja ga oduvijek krasi.
Starinski i novi recepti, proizvodi s kojima smo odrasli i živimo - jednom riječju: Bobis

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju