Nova destinacija za ljubitelje sushija u Zagrebu je Dukljaninova ulica. Vlasnik i Hanamija, japanskog restorana na Novoj Vesi Ivan Čimbur i Antun Vrdoljak otvaraju vrata svim ljubiteljima slasnih rolica, ali i azijskih grickalica te pića.

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak

SoHo se nalazi u prostoru nekadašnje slastičarnice Mak na konac, u koju se nekoć odlazilo na kolače i slastice Petre Jelenić.   

Osim klasika s lososom i tunom, u ponudi će biti i raznovrstan izbor za vegetarijance, koji će se zasigurno svidjeti i onima koji tek ulaze u svijet sushija. 

S nestrpljenjem se iščekuje i koncept "jedi koliko možeš" za 100 kuna petkom i subotom u simpatičnom i opuštenom prostoru. Tko poželi, svoje kutije pune okusa može odnijeti i van, a očekuje se i dostava.

Može li bolje? Kućica u Gorskom kotaru idealna za odmor u planinama Challet Calla - 12 Challet Calla - 11 Challet Calla - 9 +8 Challet Calla - 8