Nova destinacija za ljubitelje sushija u Zagrebu je Dukljaninova ulica. Vlasnik i Hanamija, japanskog restorana na Novoj Vesi Ivan Čimbur i Antun Vrdoljak otvaraju vrata svim ljubiteljima slasnih rolica, ali i azijskih grickalica te pića.

U trendu Hrskava i sočna piletina Provjeren recept Probajte, bit će vam drago: Za uvijek sočnu piletinu treba vam samo jedan sastojak Sir se ne bi trebao čuvati u proziirnoj plastičnoj foliji - 1 Nemojte ovo raditi Najveća greška koju radimo kad kupimo sir u trgovini i donesemo ga kući Indijanska banana u Donjoj Bistri na plantaži Ivana Šuloga - 5 Ljekovito blago U lišću ovoga voća nalazi se tvar koja ubija stanice raka, raste i u Hrvatskoj, a kilogram plodova košta oko 10 eura

SoHo se nalazi u prostoru nekadašnje slastičarnice Mak na konac, u koju se nekoć odlazilo na kolače i slastice Petre Jelenić.   

Osim klasika s lososom i tunom, u ponudi će biti i raznovrstan izbor za vegetarijance, koji će se zasigurno svidjeti i onima koji tek ulaze u svijet sushija. 

S nestrpljenjem se iščekuje i koncept "jedi koliko možeš" za 100 kuna petkom i subotom u simpatičnom i opuštenom prostoru. Tko poželi, svoje kutije pune okusa može odnijeti i van, a očekuje se i dostava.

Može li bolje? Kućica u Gorskom kotaru idealna za odmor u planinama Challet Calla - 12 Challet Calla - 11 Challet Calla - 9 +8 Challet Calla - 8