Najlon s balončićima zraka koji najčešće služi kao zaštita za uređaje prilikom transporta trofej je za one koji vole njime pucketati, ali osim toga je koristan alat. Budući da zarobljeni mjehurići zraka u plastici služe kao izolator topline, takav najlon sačuvajte za kakvu bocu, bilo vina, soka, piva ili nekog drugog omiljenog pića koje želite ponijeti sa sobom.

Omotajte hladno piće koje će dulje zadržati toplinu, a osim toga tako možete zaštiti staklene boce od pucanja. Zaštitni najlon pun zraka poslužit će i kao omotač za sladoled ili neku drugu smrznutu hranu za koju želite da što dulje ostane hladna – bilo na putu iz trgovine ili na izlet u prirodu. Njime možete omotati veće plastične vrećice za kupovinu, zaklamati ga ili nekako drukčije pričvrstiti kako biste dobili "uradi sam" izolacijsku vrećicu. 

Veliki komad takvog materijala može biti koristan i na kampiranju – bilo da ga stavite ispod vreće za spavanje ili smotate pa iskoristite kao jastuk, a navodno će vas zagrijati i za hladnih večeri kada želite na otvorenome promatrati zvijezde. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju