Kućica chefa Marina Medaka na prošlogodišnjem Fuliranju oživjela je njegova omiljena jela iz djetinjstva u obliku slasnih poderanih gaća, a ove godine Rougemarin na Zagreb Burger Festival donosi najbolje iz osamdesetih.

Disco, boje i šljokice utjelovit će uzbudljivim okusima burgera i ludim milkshakeovima na kojima ne nedostaje sladoleda niti slatkih sastojaka poput čokoladica, lizalica, slatkih mrvica i sljezovih kolačića.

Ludilo okusa očekuje nas od 12. do 22. rujna na Strossmayerovu trgu u Zagrebu, gdje neće biti problem pronaći nešto po svojem guštu.
Meso iz smokera i domaća peciva po Marinovoj recepturi već su provjerena kombinacija zbog koje se dolazi omastiti brk, ali i umazati prste, odjeću i sve što se nađe na putu uživanciji rebarcima, sporo kuhanom mesu koje se raspada od malo oštrijeg pogleda.

Grickat će se batat s dvije vrste umaka – na raspolaganju će biti nešto ljući chilli i blaži s vrhnjem.

U nastavku je Rougemarinov jelovnik koji će nas uveseljavati na Zagreb Burger Festivalu.

Rougemarin - 1 Rougemarin - 1 (Foto: Rougemarin)

Rougemarin burger - 48 kn
Juneći burger u domaćem brioche pecivu, zelena salata, senf mayo umak, kiseli krastavci, ljubičasti luk, domaći kečap

Vučena janjetina
 - 52 kn
Vučena sporo kuhana janjetina s ružmarinom u domaćem brioche pecivu, coleslaw, senf mayo umak, pasilla kečap

Pulled pork
- 38 kn
Vučena sporo kuhana svinjetina u domaćem brioche pecivu, coleslaw, senf mayo umak, pasilla kečap

Spare ribs - 42 kn
Spare ribs – svinjska rebarca u domaćem brioche pecivu, coleslaw, senf mayo umak, pasilla kečap

Batat - 28 kn
Chili pasilla mayo
Crème fraiche

Ice cream milkshake - 28 kn
Čokolada
Karamela

Unicorn milkshake - 36 kn

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju