Hotel Ora poznato je ime na splitskoj turističkoj karti, a odnedavno je bogatiji za restoran Allora, kojem ne nedostaje kreativnosti na jelovniku. Biftek s crnim tartufom, argentinski steak, poširani filet lubina na spiraliziranom povrću i hobotnica te tacosi u kojima je najbolje guštati uz čašu vina neka su od jela koja osobito hvale.
Među klasicima zasigurno su polpete od kozica ili sabljarke s prženim mladim krumpirom. Ljubitelji zdravih zalogaja također mogu pronaći jela za sebe poput salate s grilanom piletinom i poširanim jajem ili one s konfitiranom tunom i kvinojom.
U restoranu Allora ističu da sve što mogu rade domaće – od umaka do peciva i tjestenine, a odabir voća i povrća diktira sezona. Kao novitet u ponudi ističe se „business lunch“, posebno kreirani meniji pristupačnih cijena, dostupni kao ''marenda'' svakim radnim danom od 12 do 16 sati.
Udoban interijer u kojem ne nedostaje zelenila i finih materijala također je jedna od karakteristika koja se sviđa gostima.