Hotel Ora poznato je ime na splitskoj turističkoj karti, a odnedavno je bogatiji za restoran Allora, kojem ne nedostaje kreativnosti na jelovniku. Biftek s crnim tartufom, argentinski steak, poširani filet lubina na spiraliziranom povrću i hobotnica te tacosi u kojima je najbolje guštati uz čašu vina neka su od jela koja osobito hvale.

Među klasicima zasigurno su polpete od kozica ili sabljarke s prženim mladim krumpirom. Ljubitelji zdravih zalogaja također mogu pronaći jela za sebe poput salate s grilanom piletinom i poširanim jajem ili one s konfitiranom tunom i kvinojom.

U restoranu Allora ističu da sve što mogu rade domaće – od umaka do peciva i tjestenine, a odabir voća i povrća diktira sezona. Kao novitet u ponudi ističe se „business lunch“, posebno kreirani meniji pristupačnih cijena, dostupni kao ''marenda'' svakim radnim danom od 12 do 16 sati.

Udoban interijer u kojem ne nedostaje zelenila i finih materijala također je jedna od karakteristika koja se sviđa gostima.

Čak 131 kat: Ovo je najviša stambena zgrada na svijetu Najviša stambena zgrada na svijetu - 2 Najviša stambena zgrada na svijetu - 4 Najviša stambena zgrada na svijetu - 1 +0 Najviša stambena zgrada na svijetu - 3

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju