Ukupno 65 tisuća stambenih objekata u 150 zemalja diljem svijeta dostupno je korisnicima ovog portala za zamjenu nekretnina. Princip je vrlo jednostavan: nakon prijave, na vama je da šaljete i primate upite. Dalje je sve stvar dogovora: možete mijenjati ljeto za zimu, vikend za tjedan ili cijeli mjesec.


Zamjenom vaše kuće, stana, vikendice, apartmana s jednom od 46.000 nekretnina diljem svijeta ulazite u obitelj imena HomeExchange.com! Koncept je osmislio i od njega napravio pred 20 godina današnji predsjednik Home Exchangea, Amerikanac Ed Kushins. 

Među ponudama ima svega - od skromnih garsonjera do Penthousea. Od kuća na brodu do kuća na drvetu. Od onih koji čekaju svoju prvu zamjenu do onih koji ovaj način odmora prakticiraju od samog početka i na desetke ponuda je već iza njih.

I Hrvatska prati ovaj trend i to već drugu godinu zaredom.
Vladimir Tretinjak i Karlo Koščak svoje su stanove u zagrebačkim naseljima uspješno mijenjali za atraktivne nekretnine diljem svijeta, a ugodno ih je iznenadilo kad su saznali da interesenata ima na svim kontinentima!


U prednosti su ljudi koji imaju dvije ili više nekretnina, ali sve se da dogovoriti, pa je tako za mnoge putoholičare ovo ostvarenje sna. Jedina velika stavka koja preostaje su troškovi putovanja, ali kad samo pomislite na čemu ste sve uštedjeli - Home exchange se višestruko isplati. Pogledajte više u prilogu InMagazina!


 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju