Projekt 'Gablec!'
dizajnerskog studija 'Love, Ana' iz Zagreba donosi inovativna rješenja za vaš gablec. Riječ je o setu od 3 popisa za plac i 20 sezonskih recepata od samo tri sastojka, koji služe kao podsjetnik za kupnju i pripremanje ukusne užine u vrlo kratkom vremenu.

'Cilj je ponuditi 20 jednostavnih i raznovrsnih gableca za period od 4 radna tjedna, a skupili smo ih ispitujući kolege i prijatelje što zapravo najviše vole i žele pojesti u pauzi za ručak,' kaže idejna začetnica projekta i dizajnerica Ana Tevšić Nauković.

Popis za plac možete zalijepiti na željenu površinu kako bi vam uvijek bili na dohvat ruke, a jednostavnim i samoljepljivim receptima možete označiti škarnicl, staklenku ili papirnati omot za spremanje vlastitog gableca.



Autor ilustracija za Gablec! set je Dario Dević, a fotografije je snimila Ana Šolić. Set se prodaje po cijeni od 20 kuna, a moguće ga je kupiti u studiju u Dežmanovom prilazu broj 4. ili putem web stranice Love Ana Design.

'Gablec je orijentiran na sezonske recepte, pa ćemo s dolaskom proljeća ponuditi novu verziju ovog slatkog seta. Svakako primamo prijedloge i sugestije, pa tko god želi pridonijeti projektu i ponuditi jednostavan recept s maksimalno tri sastojka, može to učiniti putem e-maila: info@loveanadesign.com,' dodaje dizajerica.

Zavirite u fotogaleriju i pogledajte nekoliko jednostavnih ideja za vaš gablec.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju