1. The Ranch
- smješten na plaži na Floridi, ovaj resort nudi brojne yoga programe, hiking staze, i zaista udoban i kvalitetan smještaj na brežuljcima Malibua.

2. Spa Baumanier
- Smještena pored Avignona, ova kuća s pet zvijezdica nudi vrt u kojem se na biodinamički način proizvode namirnice za kuhanje. Tu je i bazen koji jednostavno očarava.

3. Verana
- ako volite odmor na otvorenome u "outdoor living" konceptu, ovo je mjesto za vas. Rustikalni smještaj u dubini Meksičke prašume - nešto neprocjenjivo!

4. Amansala Bikini Boot Camp
- Ignorirajte ime, jer ovaj Resort nema veze s bikinijima, nego isključivo - jogom. Namijenjen je svima, i samcima i parovima, muškarcima i ženama. Odmor na kojem nema odmaranja!

5. Ojai Valley Inn & Spa
- Ovo je idealno mjesto za svakog umjetnika, pisca, slikara ili pjesnika, koji je u potrazi za tihom i opuštajućom destinacijom za stvaranje.

6. Lumeria
- Ovaj resort nalazi se na havajskome Mauiu, a njegova posebnost je što je na jedan predivan način spojen s prirodom!

7. Susanne Kaufmann Spa at Hotel Post Bezau
- Ima nešto u Alpskom zraku, a upravo je on, u kombinaciji s predivnim šumskim prostranstvima i planinskim visinama - ono najbolje što nudi ovaj resort.

8. Thalasso Spa
- kada govorimoo opuštanju, ovaj resort moramo navesti kao jedan od najboljih. Ipak, nemamo svaki dan priliku spavati iznad tirkizne vode, svega pola metra od privatne terase koju okružuje jedno od najčišćih mora na svijetu. Bora Bora je zakon!

9. Dunton Hot Springs
- ako ste ljubitelj termalnih izvora, nemojte tražiti dalje. Područje Rocky Mountainsa u Americi jedno je od najpopularnijih po vrućim izvorima, a upravo je ova kućica savršeno mjesto za odmor. Izgrađena je prije više od 200 godina, i upravo joj ta starost daje dodatni "štih".

10. Post Ranch Inn
- Ako ste u Americi, najbolje mjesto za odmor u netaknutoj prirodi u wellness atmosferi bilo bi ono s pogledom, smješteno na obali Pacifika, visoko u nebesima, ispod gustih drvenih krošanja. Predivno!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju