Prva prepreka koju natjecatelji trebaju preskočiti, bit će priprema vlastitog autorskog jela, koje će na najbolji način prikazati njihovu osobnost, kreativnost i kulinarsko znanje. Za to će imati sat i 15 minuta vremena te neograničen broj namirnica iz dućana. Simpatični Igor u ovoj će se emisiji naći u potpuno drugačijoj ulozi: od ´običnog´ gledatelja, preko voditelja druge sezone, stigao je i do kandidata u MasterChef kuhinji.

Igor Mešin kuha iz hobija jer ga to opušta, a njegova ljubav prema kuhanju proklijala je puno prije MasterChefa. ´Do MasterChefa sam to shvaćao olako, od MasterChefa kao nešto teško, a sad mi je čak malo zastrašujuće!´, kazao je. Dino Galvagno je prošle sezone kroz razgovore s Igorom dobio osjećaj da on dobro kuha, ili dobro razmišlja o hrani te ga je ohrabrio da nema tremu.

´Pa Dino, znaš da je kroz razgovore sve puno jednostavnije!´, našalio se simpatični glumac. ´Ne pucam na visoko, vidjet ću. Ovo mi je jedan od najtežih zadataka u životu.´, zaključio je Igor.

Kako će se Igor Mešin snaći u potpuno drugačijoj ulozi, kako će se njegovo jelo svidjeti strogom žiriju, kakva će mu biti konkurencija i je li u MasterChef kuhinji manje nekad ipak više - saznat ćemo u novoj uzbudljivoj epizodi!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju