Vinski i Coffee bar Sherry's smješten preko puta Doma sportova ne odustaje od osvježavanja hrvatskog pubskog duha. Tako je uz brojne eno i gastro degustacije, ocjenjivanja i ina druženja, njihova najnovija akvizicija - vinski kviz!

Za voditeljicu i sastavljačicu pitanja mudro je odabrana prekaljena blogerica, i odnedavno zvijezda TV kviza, vesela, uvijek žedna i divna Morana Zibar, za čitatelje blog.hr-a, poznatija kao Gurwoman!

Ostalo još samo par mjesta, pa će se zbog velikog interesa ubrzo ponoviti sličan spektakl. Očigledno da su barski kvizovi popularni među Zagrepčanima, a nije na odmet niti Morananina kvizaška popularnost, a niti to što je Sherry's u samo par mjeseci postao omiljeno mjesto za ljubitelje dobre vinske kapljice. Kako će na samom kvizu biti prisutna i ekipa punkufer.hr pojačana vinskim znalcima pod imenom Minska Vušica, stvarno ne vidimo razlog da se ne prijavite i možda odnesete kući vrijednu nagradu. Ili barem koji sat smijanja i druženja! Ma, bit će veselo -vidimo se u srijedu u Sherry'su!

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju