"U izboru jela i načinu njegove pripreme zrcali se naš cjelokupan odnos prema društvu, zbog čega hrana zasužuje naše znanje."

U trendu Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Salata od svježih krastavaca Odlična uz roštilj Salata od svježih krastavaca: Fini preljev gotov za 5 minuta napravit će veliku razliku

Ovo je misao vodilja naše poznate nutricionistice koja je upravo izdala svoju drugu knjigu "Priče o hrani: Od mesa do moussea".

Imate li joj štogod za reći, složiti se s njom, ili pak samo zatražiti autogram, promocija je u srijedu, 6. studenog u zagrebačkom VIP klubu, Trg bana Jelačića 9, od 20.00 sati.

Uživajte u promociji, a više o samoj knjizi pročitajte na portalu zadovoljna.com