"U izboru jela i načinu njegove pripreme zrcali se naš cjelokupan odnos prema društvu, zbog čega hrana zasužuje naše znanje."

U trendu Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Spavanje na konopima/Ilustracija Mračno doba Ovako se živjelo u doba velikog siromaštva: Ljudi su davali novac kako bi mogli spavati na konopcima Serravalle Designer Outlet - 1 Super popusti Najveći outlet u Europi: Zlatni savjeti za šoping-izlet u Italiju

Ovo je misao vodilja naše poznate nutricionistice koja je upravo izdala svoju drugu knjigu "Priče o hrani: Od mesa do moussea".

Imate li joj štogod za reći, složiti se s njom, ili pak samo zatražiti autogram, promocija je u srijedu, 6. studenog u zagrebačkom VIP klubu, Trg bana Jelačića 9, od 20.00 sati.

Uživajte u promociji, a više o samoj knjizi pročitajte na portalu zadovoljna.com