Nježna krem juha s kroketom od brie sira, istarski pršut i fritaja, kremasti rižoto s dimljenom burattom, hrskava pita s kozicama ili file lososa i kremasta palenta, a sve u kombinaciji sa šparogama, opskrbit će vas dozom proljetnog poleta i energije.

Šparoga je povrtni vjesnik proljeća koji je pun hranjivih tvari te iznimno fleksibilna namirnica koja se može kombinirati na razne načine. Ujedno, ona je glavna zvijezda posebnog jelovnika Dana šparoga koji se održavaju u šarmantnom restoranu Le Bistro u Zagrebu do sredine travnja ove godine.

Saznajte ovdje kako možete rezervirati stol te koje vas cijene očekuju za ukusne delicije vezane uz šparoge.

U trendu Kviz općeg znanja - 13 15 pitanja Kviz općeg znanja: Za one koji čitaju (i pamte) dalje od naslova Spud Bud Spud Bud Hit-krumpiri zbog kojih se čekalo u ogromnim redovima na Dolcu sele se na more Ribarska kuća u uvali Magrovica, Dugi otok, Airbnb - 2 Pravi mali raj Dva metra od mora: Ribarska kućica na Dugom otoku za istinsku uživanciju