Nježna krem juha s kroketom od brie sira, istarski pršut i fritaja, kremasti rižoto s dimljenom burattom, hrskava pita s kozicama ili file lososa i kremasta palenta, a sve u kombinaciji sa šparogama, opskrbit će vas dozom proljetnog poleta i energije.

Šparoga je povrtni vjesnik proljeća koji je pun hranjivih tvari te iznimno fleksibilna namirnica koja se može kombinirati na razne načine. Ujedno, ona je glavna zvijezda posebnog jelovnika Dana šparoga koji se održavaju u šarmantnom restoranu Le Bistro u Zagrebu do sredine travnja ove godine.

Saznajte ovdje kako možete rezervirati stol te koje vas cijene očekuju za ukusne delicije vezane uz šparoge.

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije