Sastojci:
listovi za lazanje
mozzarella sir
bolonjez umak
bešamel umak

Priprema:
1. Pripremite bolonjez umak i bešamel umak za lazanje na uobičajen način.

>> Mesne lazanje nakon kojih ćete oblizivati vilicu i tanjur

2. Listove za lazanje odrežite na manje komade tako da odgovaraju veličini kalupa za pečenje muffina.

3. U prethodno namašćen kalup posložite listove za lazanje, bijeli i crveni umak dok ne potrošite sve sastojke. Na kraj mini lazanja stavite mozzarella sir.

4. Stavite peći u pećnicu na 180 Celzijevih stupnjeva oko desetak minuta dok se ne sljube svi sastojci, a sir ne dobije zlatno-smeđu boju.

5. Poslužite vruće uz sezonsku salatu, ili ponesite na posao. Dobar tek!

Savjet plus:

Na ovaj način možete pripremiti bilo koju vrstu lazanja, a mini oblikom skratiti vrijeme pripreme. Ovkav način pripreme izvrstan je način da u kuhanje uključite znatiželjnu djecu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju