One&Only Reethi Rah je ime luksuznog rezorta s 5 zvjezdica koji u prijevodu s maldivskog jezika označava prekrasan otok, a koji je uistinu smješten na veličanstvenom atolu North Malé u ovoj južnoazijskoj državi.

Koraljni otok North Malé prostire se usred Indijskog oceana, a poznat je po svojim spektakularnim lagunama, pješčanim plažama, ali i beskonačnom bazenu čiji izgled prkosi zdravom razumu.

Deepspot - 5 Zanimljivosti Najdublji bazen na svijetu: U Europi se dovršava raj za ronioce od čak 45 metara

Vlasnici Reethi Raha su u sklopu jedne od stotinjak privatnih vila na otoku izgradili bazen koji izgleda kao da “pluta” po oceanu. Točnije, izgradili su jacuzzi usred bazena koji “ulazi” 30 metara u lagunu zbog čega se korisnicima čini kao da žive na vodi.

Zbog svojeg specifičnog izgleda i položaja usred Indijskog oceana, beskonačni bazen One&Only Reethi Raha redovito se stavlja na ljestvice najljepših na svijetu.

Voda u bazenu dopire samo do struka pa je ovo mjesto za relaksaciju namijenjeno isključivo starijima od 18 godina. Uz to, treba znati da se noćenje u villi One&Only Reethi Raha s ovakvim pogledom naplaćuje oko 2250 američkih dolara, odnosno oko 15.000 kuna.

Pogedajte i:

Bazen velik poput oceana: Osvježenje u kilometar širine i 3,5 metara dubine San Alfonso del Mar, Čile San Alfonso del Mar, Čile San Alfonso del Mar, Čile +3 San Alfonso del Mar u Čileu - 4

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju