Kako je Mastercard već drugu godinu zaredom zlatni sponzor, korisnici Mastercard® kartica na platformi priceless.com danas i sutra prvi imaju priliku osigurati svoja mjesta za manifestaciju za koju se prethodne dvije godine tražila ulaznica više, i to po early bird cijeni od 90 eura za dvije kotizacije u paketu.

Manifestacija "Ideš i piješ" omogućit će posjetiteljima jedinstvenu priliku da istraže prekrasnu prirodu Papuka tijekom 12 kilometara šetnje, dok istovremeno upoznaju lokalne vinare, destilere, pivare i kušaju slavonske delicije. Sudionici će degustirati proizvode stvorene s puno ljubavi od strane lokalnih izlagača iz Destilerije Šimić, Vinarije Kaptol, OPG-a Baka Ljuba, Vinarije Pavlović, Vinarije Soldo, Vinarije Perak, Funky fooda, Pivovare Kaptol, Vinarije Romić, OPG-a Štefka i OPG-a Mikić, destilerije Craft Spirits i Vinarije Tandara. Svi će oni rasporediti svoje izlagačke štandove diljem rute kroz vinograde ovog područja te s ponosom predstaviti svoj rad posjetiteljima manifestacije koji već tradicionalno stižu iz svih dijelova Hrvatske.

PR PR (Foto: PR)

Polasci su organizirani u pet termina i raspoređeni u pet grupa, sve kako bi svaki posjetitelj imao dovoljno vremena za uživanje u svakom koraku putovanja: prva grupa će se na ovo iskustvo uputiti u 8:30 sati, druga grupa kreće u 9:15 sati, 3. grupa u 10:00 sati, četvrta u 10:45, dok će posljednja, peta grupa, krenuti u obilazak u 11:30.

Startne pozicije svake od grupa bit će postavljene u četiri lokalna kafića, a svaka grupa imat će i svog domaćina koji će se brinuti za dobro raspoloženje i atmosferu tijekom cijelog puta.

Svi sudionici će na startu dobiti pamučni ruksak s majicom s logotipom manifestacije, bočicu vode, degustacijsku čašu s etuijem, kao i kupone za besplatno piće dobrodošlice na početku šetnje te čobi sendvič, reducirani čobanac u pecivu koji će ih dočekati na polovici puta kako bi dobili snage za drugi dio avanture. Nakon obilaska, na jezeru ih očekuje još ukusne hrane kako bi se okrijepili prije nego što se prepuste uživanju u večernjem dijelu programa. Nakon zalaska sunca i povratka svih grupa u središte mjesta Kaptol, ispred srednjovjekovne će tvrđave atmosferu do usijanja dovesti Border bend iz Osijeka, zatim će pozornicu preuzeti kultno Zabranjeno pušenje, a nakon ponoći tu je DJ Kuzzi.

PR PR (Foto: PR)

Manifestaciju organizira Udruga Čaš'ca, tim mladih entuzijasta koji na brojne načine s ponosom predstavljaju slavonsku tradiciju i gostoprimstvo te razvijaju turističku ponudu svog kraja.

PR PR (Foto: PR)

PR PR (Foto: PR)

Stoga, označite datum 26. kolovoza 2023. u kalendarima, među prvima rezervirajte svoj paket na priceless.com i pripremite se za jedinstveno iskustvo u prekrasnom okruženju zlatnog Papuka. Ne propustite priliku uživati u ljepotama Slavonije, degustirati najbolje što nudi i stvorite nezaboravne uspomene u izvrsnom društvu. Više informacija pronađite na Instagram i Facebook profilima manifestacije.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju