Zima na moru donosi posebnu čaroliju, a Vitality Hotel Punta 4* u Velom Lošinju poziva vas na nezaboravni odmor. Istražite posebnu ponudu portala Crno Jaje koja uključuje 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za dvije odrasle osobe ili obitelji s djecom, već od 218 eura.

Zima u Velom Lošinju je vrijeme kada ovo čarobno mjesto pokazuje svoje tiho, ali jednako privlačno lice. Dugim šetnjama po mirnim, zelenim stazama koje pružaju predivne poglede na plavetnilo mora i otočki pejzaž, možete istinski doživjeti ljekovitu snagu lošinjskog zraka.

Posjetite pitoreskni centar Velog Lošinja, mjesto na kojem se miješaju mirisi mediteranskog bilja i mora, te uživajte u lokalnim specijalitetima u obližnjim restoranima, gdje će vas oduševiti bogatstvo okusa mediteranske kuhinje.

Zimski dani su idealni za opuštanje u wellness centrima, gdje možete isprobati razne tretmane koji revitaliziraju tijelo i duh, a upravo je Vitality Hotel Punta 4* pravo mjesto za to. Hotel je dva puta zaredom osvojio nagradu "Croatia's Best Wellness Retreat" od strane World Spa Awards, što govori o kvaliteti i standardu usluga koje nudi. Opremljen je modernim wellness i SPA centrom koji se prostire na preko 5400 metara kvadratnih.

Gosti mogu uživati u unutarnjem bazenu s morem, podvodnim i zračnim masažama, kao i u različitim vrstama sauna i fitness centru.

Uživajte u bogatom buffet doručku i večeri, s pogledom na predivne izlaske sunca kvarnerskog zaljeva. Hotel Punta je poznat po svom bezglutenskom pristupu, stavljajući zdravlje i dobrobit gostiju na prvo mjesto. Sobe u hotelu su dizajnirane s naglaskom na opuštanje i udobnost, s umirujućim tonovima i drvenim namještajem.

Ponuda uključuje standardne sobe, superior sobe s dodatnim ležajem za obitelji, te prostrane suiteove s dnevnim boravkom i balkonom, a dostupna je po super cijeni već od 218,00 eura. To je prilika da se prepustite ljekovitom učinku lošinjskog zraka i uživate u nenadmašnoj ponudi mediteranskih i otočkih specijaliteta.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju