Neponovljivo iskustvo gledanja odličnih kino naslova iz svog limenog ljubimca počinje u četvrtak 21. svibnja i traje do 14. lipnja. Projekcije će se održavati od četvrtka do nedjelje, u spomenutom periodu, s početkom u 21:30 sati na parkingu Arena Parka pored poznatog Arena Centra.

Poštivat će se sve sigurnosne mjere koje je propisao Nacionalni stožer za civilnu zaštitu, a broj mjesta je ograničen na 100 automobila. Filmovi će se prikazivati na velikom ekranu, a zvuk filma posjetitelji mogu pratiti isključivo putem svojih radijskih aparata u automobilu putem FM frekvencije.

Na području ovjere kino ulaznice koja je kupljena online, posjetitelji će, ne izlazeći iz automobila, od CineStar djelatnika dobiti svoje kokice te poklon piće. Na odlasku ih čeka poklon piće u kojem će se moći uživati u privatnosti svojih domova.

Kupovina ulaznica moguća je isključivo online na CineStar web adresi. Paket za jedno vozilo uključuje: 2 ulaznice i 2 paketa kokica2go. Cijena paketa po vozilu je 120 kn.

Filmovi koji će biti na repertoaru su: '21 most', '1917', 'The Gentlemen', 'John Wick: Chapter 3 – Parabellum', 'Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn', 'Joker', 'Blizanac', 'Nemoguća misija: Raspad sistema', 'Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera', 'Nož u leđa’ 'Kapetanica Marvel', 'Prevarantice s Wall Streeta', 'Anna' , 'Zavedi me ako možeš', ´Zov divljine´, ´Jojo rabbit´.

Filmski raspored i više informacija o drive-in kinu, kao i kupovinu ulaznica možete obaviti preko službene stranice Cinestara.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju