Zagrebačka slastičarnica M&M pripremila je nekoliko slatkih iznenađenja za zaljubljene. Ako i ne osjećate leptiriće u trbuhu, Valentinovo je pravi dan da iskažete ljubav nekome koga nosite u svom srcu. Pošaljite prstohvat lijepih osjećaja u obliku srcolike slastice iz M&M kreativnog laboratorija.

Za prave Čokoljupce predlažemo Velika čokoladna srca napravljena od crne ili bijele čokolade, punjena macaronsima, Ferrero i Raffaello kuglicama. No, da biste došli do slatkiša tortu je potrebno pretvoriti u komadiće - zato vam šaljemo i mali drveni čekić. Čuvajte prste i podijelite ljubav sa cijelom obitelji.

Je li vam poznata ekipa “Bi al’ ne smiju? Za njih su spremne monoporcije malenih srčeka, idealne za baciti selfie i zagristi u male zalogajčiće. Mogu odabrati okus čokolade, vanilije ili jagode, a srčeka su prelivena glazurom poput stakla, u crvenoj i ružičastoj boji, zapakirana u slatkim kutijicama.

Odabir Hedonista u duši, koji vole uživati u okusima i atraktivnim slasticama, bit će srcolike torte (6 porcija) od čokolade, jagode i vanilije, omotane staklenom glazurom i zapakirane kao iznenađenje.
Svratite do nas ili odaberite svoju porciju slatke ljubavi od 10. do 15. veljače na web shopu, Woltu ili Boltu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju