Lošinjski hotel Bellevue 5* nominiran je za World Spa Awards™ u kategoriji Croatia's Best Hotel Spa. Radi se o prestižnoj nagradi koja se dodjeljuje hotelima s najboljom spa i wellness sadržajima i ponudama.

World Spa Awards dodjeljuju se od 2015. godine, a nastale su kao dio sestrinskog događaja World Travel Awards™, koji nagrađuje izvrsnost u turizmu posljednjih 27 godina. Dodjelom ove nagrade potiče se daljnji rast i inovacije u hotelskoj industriji te se pružaju primjeri dobre prakse na globalnoj razini.

Osim lošinjskog Bellevuea nominirani su i Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, Rixos Premium Dubrovnik, Hotel Excelsior Dubrovnik i Villa Dubrovnik.  

Glasanje za Croatia's Best Hotel Spa otvoreno je do 30. rujna 2020. godine, a pobjednici po kategorijama bit će objavljeni krajem ove godine. Sama činjenica da je Bellevue 5* u užem izboru za ovu prestižnu nagradu svjedoči iznimnom trudu i radu svih zaposlenika. Nominacija nije samo potvrda neusporedive usluge i ponude u spomenutom hotelu na Lošinju, već i svojevrsno priznanje struke i gostiju.

„Iznimna je čast naći se u finalnom izboru ove prestižne nagrade. Izuzetno cijenimo povjerenje i priznanje koje su nam pružili gosti. Posvećeni smo postizanju izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja, kako bismo našim gostima pružili ono najbolji doživljaj tijekom odmora.“, poručuju iz ovog lošinjskog hotela.

Hotel Bellevue 5* dio je luxury kolekcije hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas te se može pohvaliti brojnim međunarodnim priznanjima, poput onoga za najbolji luksuzni hotel u Hrvatskoj.

Hotel Bellevue smješten je u srcu stoljetne borove šume u prelijepoj uvali Čikat, a poznat je po čuvenoj Bellevue Spa Clinic.

Okupljajući turiste iz cijeloga svijeta, postao je popularni izbor te jedan od omiljenih luksuznih hotela na Jadranu.

Naklonost novih i stalnih gostiju Bellevue je zaslužio besprijekornom uslugom te ponudom ponajboljih integralnih zdravstvenih, wellness programa i kozmetičkih tretmana poznatih svjetskih stručnjaka i brendova, poput Pedi:Mani:Cure Studija by Bastien Gonzalez i ekskluzivne kozmetike Valmont, Forlle'd, Pharmos Natur i 45 Degrees.

Kao jedini od nominiranih Bellevue Spa Clinic u svojoj ponudi ima i kriosaunu te jedinstveni ultrazvučni lifting lica Ultherapy, baš kao i prvi pop-up frizerski salon Aveda Hairlab salon by Ruža.

Svoj glas hrvatskim hotelima možete dati na ovom linku. 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju