Božićne lampice, sobovi, ukrasi, pahuljice, Djed Mraz, darovi, snijeg, Baka Mraz, vilenjaci, punč, germknedle, zvončići, pjesme, kuhano vino, oblizeki... Mnoštvo je asocijacija koje nam padaju na pamet kada spomenemo advent, a onaj u Zagrebu krenuo je u punom jeku. Posjetite ga i uživajte u čaroliji.

Više bajkovitih lokacija diljem Zagreba

Zrinjevac, Europski trg, Hrvatsko narodno kazalište, Tuškanac, Stross, Klovićevi dvori, Maksimir, Prekrižje, Trg bana Josipa Jelačića… Ma gdje god se okrenuli, u Zagrebu vas čeka božićno ludilo. Gotovo svaki kutak grada idealan je za fotke za Instagram.

Klizalište s pogledom

Ako volite klizanje, prepustite se vlastitim vještinama i uživajte u Ledenom parku koji se smjestio između Umjetničkog paviljona i spomenika kralju Tomislavu. Povedite ekipu i prepustite se znatiželjnim pogledima onih koji samo promatraju kako vi s ponosom pokazujete svoje akrobacije. Ako padnete, ne brinite se, nećete biti jedini.

Programi, događanja i koncerti

Svatko od vas na Adventu u Zagrebu pronaći će nešto za sebe. Birajte između koncerata, predstava, nastupa, chill i cozy atmosfere, zavirite u čarobni svijet Orašara, popnite se na Gradec i okinite super fotku, kupite poklon na nekoj od adventskih kućica, podržite Klince s Ribnjaka. Ma, izbora je koliko želite!

Božićne gastronomske delicije

Nijedan adventski sajam neće proći bez kuhanog vina, kobasica, germknedli ili punča. Prošećite gradom i prepustite se mirisima koji vrebaju na svakom koraku. Gastronomska ponuda svake je godine sve bolja i bolja, a na vama je da nam javite u čemu ste najviše uživali i što vam je ove godine apsolutni favorit.

Čekajte, nije još kraj. Provjerite i ove ponude koje smo pronašli za vas i uživajte u gastronomskim delicijama s popustom. Želimo vam ho-ho-ho-hastičan posjet Adventu u Zagrebu!  

Program Adventa u Zagrebu Advent na Europskom trgu - 3 Advent na Europskom trgu - 2 Advent na Europskom trgu - 4 +1 Advent na Europskom trgu - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju