Na sjeveru Hrvatske, u općini Štrigova smjestio se čarobni Mađerkin breg. Ta, gotovo najviša točka Međimurja, s pogledom na četiri države bit će domaćin festivala Jazz u vinogradu. Prekrasan vidikovac, terasasti vinogradi, svježi zrak i miris grožđa savršena su kulisa za trodnevni međunarodni jazz festival, na čarobnom Mađerkinom bregu, pod palicom umjetničkog direktora i proslavljenog jazz gitarista - Ratka Zjače.

Za gastro ponudu festivala zadužen je poznati chef Marko Palfi kojeg nazivaju predstavnikom nove međimurske kuhinje u kojoj spaja tradiciju s modernim pristupom. Za slast u čašama pobrinut će se obitelj Štampar čije su nagrađivane etikete dobro poznate vinoljupcima.

Prijevoz do festivala biti će osiguran autobusom. Punktovi za skupljanje posjetitelja: Toplice Sveti Martin, Dom kulture Štrigova i Mađerkin Breg.

U slučaju lošeg vremena, program festivala se seli u Dom Kulture Štrigova - novoobnovljeni "Svjetski centar pušipela" ukupne površine 1172 četvorna metra.

Događaj će se održati uz obavezno predočenje EU digitalne COVID potvrde o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju bolesti COVID-19. Testiranje će biti omogućeni na lokaciji. Više o eventu doznajte ovdje. Cijena dnevne ulaznice je 100 kuna, a festivalska stoji 250 kuna.

Program:

PETAK 27.08.
- 16:00 DJ Ozren Kanceljak
- 19:00 live Jazz band Markt(l)Xperiment (AUT)
- 21:00 DJ Ozren Kanceljak

SUBOTA 28.08.
- 16:00 DJ William Collins
- 19:00 live Jazz band - vokalni quartet Vox Arsana (SLO)
- 21:00 DJ Pepi Jogarde

NEDJELJA 29.08.
- 11:00 Jazz brunch w Joe Pandur - solo guitar
- 11:00 Chef's Marko Palfi + Guest
- 13:00 DJ Jazzozo
- 19:00 live Jazz Ratko Zjača ZZ quartet w special guest Simone Zanchini (NL, ITA, MKD)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju