Nakon što je prošlogodišnje, prvo Izdanje Festivala društvenih igara okupilo više stotina gamera, entuzijasta, profesionalaca i početnika, ove godine festival donosi još bogatiji program, a očekuju se još veće gužve i još veselije druženje zaljubljenika u društvene igre.

Festival društvenih igara održat će se 23. i 24. ožujka 2024. na dvije lokacije i s dva cilja: u Centru za kulturu Trešnjevka (od 10 do 14 sati) dominirat će edukativni programi i igraonice za djecu, roditelje i obitelji, a u caffe baru Crni mačak (od 16 do 2 sata) programi namijenjeni gamerima i svima koji će se žele uključiti u ovu magičnu scenu.

Na Festivalu društvenih igara koji organizira Centar za kulturu Trešnjevka i Terrible Creations d.o.o. očekuje vas bogat vikend kvizova, radionica, predavanja, razmjena i igranja igara u kojima mogu sudjelovati djeca i odrasli, gameri entuzijasti i profesionalci.

Od jutra do mraka ćemo se igrati, učiti o ulozi društvenih i logičkih igara u odgoju djece i razvoju zdravog obiteljskog i društvenog života, uroniti u magične svjetove društvenih igara, družiti se i tulumariti na after partyjima!

Svi programi su besplatni i svi su dobrodošli.

Program festivala, kao i sve informacije, pronaći ćete ovdje.

Festival društvenih igara CeKaTe Festival društvenih igara CeKaTe (Foto: PR)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju