Ljubitelji pasa, vlasnici i budući vlasnici ovih četveronožnih lajavaca, zaokružite u kalendarima 7. rujna kada će se održati pseći party godine. Klub za obuku službenih i sportskih pasa KOSSP "Zagreb" poziva vas na Dan otvorenih vrata na najzabavnijoj psećoj livadi u gradu, na adresi Remetinečka 24, s početkom u 9 sati.

Tražite li zajednički hobi za sebe i svog najboljeg prijatelja ili ste primijetili da vaš pas ima skrivene talente, zadivljujuću izdržljivost u donošenju loptice i veliku motivaciju za pronalaženje smeća, možda ste stvoreni i za neki od kinoloških sportova ili spasilačku disciplinu.

Pseći sportovi i luda zabava

Pogledajte kako izgledaju agility, nosework, frisbee, trikovi, rally obedience i rad spasilačkih pasa i još bolje – okušajte se u njima s vašim psom – možda vam se smiješi sasvim nova karijera.

Dan otvorenih vrata KOSSP - 4 Dan otvorenih vrata KOSSP - 4 (Foto: KOSSP "Zagreb")

Za one koji su spremni na korak više (brže, jače) - tu je već tradicionalna Pseća Olimpijada na kojoj vaš pas može pokazati brzinu, snalažljivost i vještinu na posebno pripremljenom poligonu – i tko zna, možda i ponijeti titulu psećeg olimpijskog prvaka.

Imate li problem ili trebate savjet u odgoju pasa, moći ćete ga zatražiti od stručnih i iskusnih kinologa, a za najmlađe će se održati i polusatna radionica na kojoj će uz sladoled naučiti više o psima i načinu na koji se s psima postupa.

Dan otvorenih vrata KOSSP - 1 Dan otvorenih vrata KOSSP - 1 (Foto: KOSSP "Zagreb")

Ulaz i sudjelovanje potpuno su besplatni, a sve detalje, prijavnice i informacije pronaći ćete na web stranici KOSSP-a "Zagreb".

Povedite svoje male i velike dvonožne i četveronožne prijatelje i provedite dan na otvorenom, ispunjen smijehom, poslasticama i mahanjem repom, zabavite se i naučite nešto novo – ekipa iz KOSSP-a "Zagreb" čeka vas raširenih ruku (i šapa).

  Besplatni koncerti ispred paviljona br. 20: Počinje Ljeto na Zagrebačkom velesajmu Ljeto na Zagrebačkom velesajmu - 5 Ljeto na Zagrebačkom velesajmu - 1 Ljeto na Zagrebačkom velesajmu - 3 +1 Ljeto na Zagrebačkom velesajmu - 4

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju