Četvrtfinalna utakmica između Hrvatske i Rusije odigrat će se 7. srpnja ove godine u ruskom gradu Sočiju, u kojem su se 2014. godine održavale Zimske olimpijske igre.

Riječ je o iznimno popularnom ljetovalištu na Crnom moru, na kojoj se Rusi dolaze odmarati tijekom ljetnih mjeseci, a koje se smatra i lječilišnom prijestolnicom Rusije.

Čak i ako nemate karte za sljedeći nastup Vatrenih, vrijedi posjetiti taj ruski biser i uživati u njegovim toplicama, zanimljivoj arhitekturi i prekrasnoj prirodi.

Istražili smo na Airbnbu kakav se smještaj može unajmiti i odabrali pet stanova za osobe različith ukusa.

Ako ne volite buku grada, povoljan smještaj možete naći u tihom i mirnom kvartu Mamaika. Tu se mogu naći stanovi po cijeni od 161 kunu na noć, a koji su desetak minuta udaljeni od mora. Osebujan stan od samo 15 kvadrata u Sočiju Osebujan stan od samo 15 kvadrata u Sočiju (Foto: Airbnb)
Tek 2 kilometara od plaža Crnog mora nalazi se udobno namješten stan koji dolazi s videoprojektorom te je idealan za projekcije filmova (ili nogometnih utakmica) i uživanje s ekipom.

Iznajmiti možete i stančić od 33 četvorna metra u kojem mogu prespavati maksimalno tri osobe, a u kojem noćenje stoji 247 kuna po osobi.

Prespavati možete u minijaturnoj garsonijeri od 15 kvadrata u centru Sočija, koja se osobito preporučuje ljubiteljima osebujnog dizajna i naglašenih boja.

U centru grada kod poznatog zabavnog parka Riviera smjestio se još jedan dizajnerski zanimljiv stan, koji je dostupan po cijeni već od 202 kune za noćenje.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kakve sve stanove možete unajmiti preko Airbnba u Sočiju od 161 do 249 kuna. Mirna četvrt Mamaika u Sočiju Mirna četvrt Mamaika u Sočiju (Foto: Airbnb)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju