Još je malo ostalo do jednog od najočekivanijih dana u godini – dočeka Nove godine... Ako još uvijek razbijate glavu kamo ćete i kako ćete, više ne morate. Donosimo vam 3 destinacije koje će vas oduševiti novogodišnjom ponudom, a ako još uvijek niste razmišljali o tome gdje ćete zakoračiti u nove pobjede, možda vas ovim ponudama i zainteresiramo. 

Hrvatska – Trogir – Hotel Medena – 3 noćenja i 3 dana zabave

Ako volite Jadran, onda su Trogir i Hotel Medena vaš idealan odabir. Zavirite u posebnu ponudu hotela i dočekajte Novu 2018. u prekrasnom Trogiru! Za odmor uzmite 4 dana, a svoja nepca zadovoljite jedinstvenim Novogodišnjim menijem. Guštat ćete u piću dobrodošlice, tradicionalnom, mesnom, ribljem ili vegeterijanskom meniju uz, naravno, kasni buffet. Ako vam nije po volji za doček Nove godine napuštati Hrvatsku, provjerite posebnu ponudu i zabavite se u Hotelu Medena.


Bosna i Hercegovina – nezaboravno Sarajevo s hotelom u samom centru

Svi uvijek pričaju kako je doček u Sarajevu nezaboravno iskustvo, a svakodnevna izvrsna atmosfera zagarantirana! Osjećajte se kao kod kuće kad prošećete Baščaršijom, napunite svoje gladne želuce nadaleko poznatim ćevapima i izgubite kalorije šetnjom do nekih od nezaobilaznih atrakcija kao što su Begova džamija, Careva džamija, katedrala, Latinska ćuprija, brojni mostovi, Kuća sevdaha ili Muzej atentata. Dan iskoristite i za posjet poznatom Parku prirode Vrelo Bosne.

Naravno, ništa ne ide bez ludog novogodišnjeg provoda. Pripremite svoje najbolje odjevne kombinacije i šetnjom uz Miljacku pokažite ono najbolje od sebe! Dočekajte Novu na nekom od trgova ili brojnih ulica i odmorite se u hotelu u samom centru. Dobar provod i zabava zagarantirani su, stoga ne čekajte i ispunite si dugoočekivanu želju dočeka Nove godine u Sarajevu!


Francuska – Pariz – doček Nove godine u gradu ljubavi

Poželite li romantični doček Nove godine, dobra ideja svakako je Pariz! Ne brinite ni o smještaju ni o prijevozu jer ovo što smo pronašli zaista je jedinstveno. Ne trebate se voziti izvan Hrvatske zbog aerodroma jer ponuda uključuje let iz Zagreba te smještaj u hotelu s tri zvjezdice!

Razgledajte grad i upoznajte se s veličanstvenim trgovima, ulicama, muzejima i ostalim neizostavnim atrakcijama Pariza! Krenite u parišku avanturu i ponovno se zaljubite. Provjerite ponudu koju smo našli i iznenadite svoju voljenu osobu najboljim božićnim poklonom – dočekom Nove godine u Parizu!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju