U kvizu znanja koji smo vam pripremili u suradnji s partnerom Telemach Hrvatska imate priliku odgovoriti na čak 50 pitanja koje je za vas sastavio ''kralj kvizova'', oštroumni Silvije Pleština.

''Survive The Quiz'' traje 50 dana, od 25. travnja do 13. lipnja, i svaki dan se otvara novo pitanje u tri kategorije – lakoj, srednjoj i teškoj. Svako pitanje donosi određen broj bodova, koji se zbrajaju te prikazuju na profilu svakog registriranog natjecatelja. Točan broj bodova koje pitanje nosi vidljivo je na ekranu kod svakog postavljenog pitanja. Pobjednik kviza je natjecatelj koji po završetku kviza prikupi najviše bodova. Nije nužno da natjecatelj odgovori na sva pitanja, već da odgovaranjem na ponuđena pitanja prikupi najviše bodova, koje donose ona najteža pitanja.

Tko preživi kviz i na samom kraju osvoji najviše bodova, osvaja i nagradu, odnosno 5000 kuna isplaćenih na prepaid kartici Addiko banke.

Survive the Quizz Survive the Quizz (Foto: Punkufer)

Ispitaj svoje intelektualne granice i registriraj se na ''Survive The Quiz'', a više o bodovanju i ostalim detaljima možeš pročitati u pravilima natječaja.

Sretno i preživi kviz!

Isti broj skupljenih bodova osvojili su i time dijele nagradu:

Marija Nikšić
Sancy Budimlic
Boris Buncic
Ivanka Sabadin Ferenčak
Domagoj Janekov
Snježana Janeković
Maja Lovaković
Dino Dvorski
Franko Šikić

Čestitamo sretnim dobitnicima!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju