U današnje vrijeme kad se sve više i više oslanjamo na tehnologiju, korisni gadgeti zlata su vrijedni.

Tako je prije nekog vremena uređaj Heat It itekako pomogao u borbi protiv insekata, a sada dolazi i njegova poboljšana verzija - Heat It Pro. Na tržištu će se moći naći od sredine 2024., a već je proglašen nezaobilaznim rekvizitom za ljubitelje boravka u prirodi.

Uređaj je malen i kompaktan i funkcionira tako da ga prislonite na kožu na mjestu uboda. Iz uređaja izlazi koncentrirana toplina koja neutralizira otrov insekata i ublažuje svrbež, oteklinu i nelagodu koji često prate ugrize komaraca, pčela, osa i drugih uobičajenih insekata.

Heat it - 4 Heat it - 4 (Foto: heatit.de)

Izrađen je u njemačkom gradu Karlsruheu, tako da ne treba sumnjati u preciznost. Ipak, najvažnija je inovativna tehnologija na kojoj počiva. Jačina već spomenute topline regulira se pomoću aplikacije na pametnom telefonu, a s jednim punjenjem može se neutralizirati čak 900 uboda.

A cijena? Pa s obzirom što nudi, prilično povoljna. Trenutačno je u tijeku prikupljanje novca na Kickstarteru, ali se računa da će koštati oko 60 dolara, odnosno 55 eura. S s obzirom na veličinu, učinkovitost, praktičnost i činjenicu da ne zagađuje okoliš, očekuje se da će biti veliki hit već ovoga ljeta.

Električna prikolica koja se može premještati i bez pričvršćivanja vozila na nju Električna prikolica Pebble Flow - 1 Električna prikolica Pebble Flow - 2 Električna prikolica Pebble Flow - 3 +1 Električna prikolica Pebble Flow - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju