Vila Brigita ruralna je kuća za odmor u sklopu imanja Grebengradska medna hiža u Topličici kod Novog Marofa.

Uređena je u rustikalnom stilu te vraća u neka davna vremena kada se živjelo sporije i bez prevelikog stresa. Baš zato idealan je izbor za sve one koji žele pobjeći od užurbane i bučne svakodnevice.

U kući odjednom može prespavati šest osoba, a obuhvaća dvije spavaće sobe, dnevnu sobu, kuhinju, kupaonicu i balkon. Tu je i velika terasa s roštiljem za veća druženja, kao i bazen.

Vila Brigita nalazi se pitomim obroncima podno drevne utvrde Grebengrad, a sklopu imanja oko kojeg se nalazi tri hektara livada i šuma te brojne životinje, poput ovaca, koza, zečeva, ponija i pasa.

Sastavni dio tog obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva čini i stacionarni pčelinjak sa pedesetak košnica, gdje se gosti mogu upoznati sa svim tajnama pčelarenja, kao i uživati u mnogobrojnim slatkim proizvodima medonosnih pčela kao što je "Grebengradski samotok".

Odlična je baza i za one koji žele istražiti dvorce Hrvatskog zagorja, uživati u toplicama u blizini, odnosno prepustiti se prirodnim i kulturnim ljepotama sjevera Hrvatske.

Vila Brigita iznajmljuje se preko Airbnba za 600 kuna po noćenju.

Kako izgleda dan u ovoj zagorskoj idili, provjerite u našoj fotogaleriji. Imanje obiluje raznim životinjama Imanje obiluje raznim životinjama (Foto: Airbnb)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju