National geographic traveler
National Geographic Traveler upotpunjen je vrhunskim fotografijama te živopisnim pričama, a sadrži i široki raspon praktičnih savjeta za putovanja. National Geographic Traveler je magazin koji je nagrađen mnogim nagradama i sadrži sve potrebno za isplanirati savršeno putovanje, a izdaje se u 8 izdanja godišnje. National Geographic izlazi i na hrvatskom jeziku.

Travel + Leisure
Travel + Leisure magazin ima sve informacije koje su vam potrebne za putovanje u fantastična udaljena mjesta, ali i za brza kratka putovanja. U svakom broju časopisa pronaći ćete korisne savjete za putovanja, ali i itinerari zbog kojeg se isplati zaobići popularna mjesta, te najbolje hotele i restorane destinacije broja. Magazin izlazi 12 puta godišnje.

Conde Nast Traveler
Conde Nast Traveler je „osoba iznutra“ koja vam treba za pojedinu lokaciju. U njemu ćete naći savjete o najboljim gradovima, lječilištima, restoranima, krstarenjima i još mnogo toga. Izdaje se 12 puta godišnje. Postoji i hrvatska verzija časopisa Conde Nast Traveler, a izlazi šest puta godišnje pod nazivom Croatian Traveller.

Backpacker
Backpacker magazin posvećen je čitateljima koji znaju uživati u svemu što priroda ima za ponuditi. Svako izdanje Backpackera uključuje savjete o najboljoj opremi, izgradnji snage i izdržljivosti. Izlazi u devet brojeva godišnje.

Global Traveler
Ovaj magazin namijenjen je isključivo poslovnim i „luxuri“ turistima sa „up to minute“ informacijama potrebnim za elitna putovanja. Svako izdanje Global Travelera piše o odmaralištima, golfu, hrani, vinima i mnogo drugim stvarima koje uključuje jet set. Izlazi jednom mjesečno.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju