Aerosmith su zaradili više novaca prodajom igrice nego bilo kojim albumom
Iako su legende rocka i zaradili su hrpu love sa svojom glazbom, najveći dio nisu ipak zaradili trgajući žice na gitari. Njihova najveća zarada nije došla od jednog od mnogih platinastih albuma niti od pojavljivanja u filmovima, nego od prodaje igrice Guitar Hero: Aerosmith rhythm action game.

Reper 50 Cent je biznismen koji se repanjem bavi samo honorano
Iako je najpoznatiji po svojim hitovima „In da Club“ i „I got Swag“, Curtis 50 Cent Jackson je izrazito pametan i sposoban kada je u pitanju investiranje novca. Jednom prilikom uspio je zaraditi 10 milijuna dolara u danu samo tako što je na Twitteru zamolio pratitelje da kupe dionice njegove tvrtke. Ali daleko najveći posao života mu je bio kada je prodao svoju punionicu vode Coca-Coli. Danas gospodin Cent vrijedi preko 500 milijuna dolara.

Arnold Schwarzenegger je zaradio bogatstvo u nekretninama
Da, gospon Terminator je izrazito pametno ulagao svoj novac zarađen glumom u nekretnine, i tako stekao pozamašno bogatstvo. Postao je milijuner sa 22 godine, a uz glumu i nekretnine, velik novac okrenuo je i s opremom za teretane.

Sammy Hagar je bogatiji od bilo koga u Van Halenu zbog - tekile
Nakon što ga je zamijenio David Lee Roth kao glavni pjevač u grupi Van Halen, očekivali biste da se Sammy Hagar umirovio s dovoljnom količinom love do smrti. Ali ne, njegovo bogatstvo primarno dolazi iz proizvodnje tekile. Hagar je osnivač Cabo Wabo Tequile, koja se je nekad ekskluzivno posluživala samo u njegovim restoranima i barovima. Sve dok ljudi nisu shvatila da je njegova tekila stvarno dobra. U 2007. godini Hagar je prodao 80 % svoje kompanije za čak 80 milijuna dolara. Ostatak je prodao nekoliko godina kasnije.

Akon je zaradio više novca od Lady Gage nego od svoje glazbe
Ako niste znali Lady Gagu je otkrio Akon - nagovorio je svoju kompaniju da potpiše ugovor s Lady Gagom, ali pod njegovim imenom. Kompanija je to napravila ali samo zato da bi Akon izdao još pokoji album. Kasnije se ispostavilo da je Lady Gaga traženija od Akona. I svi sretni!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju