Malena i Klepetan, dvije rode iz Brodske Varoši, najljepša su ljubavna priča koja traje već punih 14 godina. Priča koja iz godine u godinu izaziva veliki interes javnosti, pokazujući nama ljudima pravo i iskreno lice ljubavi. I kao uvijek do sada, Klepetan je ponovo došao svojoj Malenoj, u njihovo zajedničko gnijezdo u kojem ga je nestrpljivo čekala, vjerujući da će kao i uvijek do sada njihova ljubav nadjačati njegov odlazak. Njihovu ljubav prepoznala je i Jana, koja se kroz projekt #samoljubav uključila u ovaj svojevrsni fenomen, želeći javnosti pružiti priliku da putem livestreama budu svjedoci najljepše ljubavne priče.

- uključite se i vi u ljubavnu priču o kojoj govori cijeli svijet -
Da su Malena i Klepetan svojevrsni fenomen najbolje pokazuje interes svjetskih medija da pišu o rodama koje teškoćama unatoč ne skrivaju ljubav, ne priznajući nikakve prepreke koje im stoje na putu. Jana voda s porukom omogućila je svima da budu dio ove priče te da na stranici www.vodasporukom.com prate uživo dolazak Klepetana, ali i da porukama ljubavi podržite Malenu&Klepetana.

- ljubav ne poznaje prepreke ni granice -
Kolika je snaga Klepetanove ljubavi pokazuje i činjenica da svake godine preleti 14.000 km, kako bi došao svojoj Malenoj. Klepetan ni u 2016. godini nije iznevjerio Malenu, njihova ljubav je još jednom pobijedila i pružila priliku svima da shvate da je samo ljubav dovoljna za sreću i ispunjenje mnogih životnih ciljeva.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju