U trendu Šetnica kroz Kanal sv. Ante - 2 Kao iz bajke Četiri i pol kilometra ljepote: Put na kojem se spajaju grad i more, priroda i povijest Spud Bud Spud Bud Hit-krumpiri zbog kojih se čekalo u ogromnim redovima na Dolcu sele se na more Kremasta tjestenina s tikvicama Tjedni jelovnik Brzo, lagano i povoljno: 7 neodoljivih ljetnih jela za koja vam pećnica ne treba


Zlatko Ivulić
je vlasnik urarske radnje na splitskoj ribarnici, koja ove godine slavi osamdeseti rođendan. Otvorio ju je njegov otac na istom mjestu davne 1937. godine.

Nekad su se ovdje uglavnom popravljali mehanizmi satova, a danas je zbog promjene tehnologije češća izmjena baterija i remena. Osim svojih urarskih sposobnosti, Zlatko Ivulić je poznat i kao stručnjak za pitanja ribe.

Zadnjih 25 godina radi izvještaje o ponudi i cijenama ribe na splitskoj peškariji, te se svakog petka u 8:45 sati javlja u eter lokalnog radija.

"Mene penzioneri čekaju, i tek kad kažem što ima u ponudi, spuštaju se autobusima u grad," priznaje splitski urar koji je najsretniji kad sugrađanima može javiti da ima akcijska prodaja ribe po 10 kuna za kilogram.

U prilogu InMagazina pogledajte kako Zlatko Ivulić radi svoje izvještaje za radio.