Tucina kuća nalazi se u sklopu Eko-etno sela Stara Kapela u Brodsko-posavskoj županiji. Riječ je o staroj dvorišno-gospodarskoj zgradi koja je preuređena u dvokrevetni apartman te opremljena autohtonim namještajem u slavonskom stilu iz vremena naših baka i djedova.

Sjenik na štaglju uređen je kao četverokrevetni apartman, dok je nekadašnja štala pretvorena u gostionicu s masivnim hrastovim stolovima i klupama te se nameće kao idealno mjesto za uživanje u domaćim specijalitetima. Tucina kuća vraća u prošlost Tucina kuća vraća u prošlost (Foto: Airbnb)

Na imanju se može naći i veliko dvorište, sjenica za popodnevni odmor, vanjska krušna peć i zidani roštilj te atraktivni voćnjak. Gostima je na raspolaganju ekološki uzgojeno povrće iz vrta, a u ponudi su i tandem-bicikli za vožnju u paru za istraživanje spektakularne okolice.

Tucina kuća se može iznajmiti po cijeni od 297 kuna za noć preko internetske platforme Airbnb.

Kako izgleda ovo imanje u Staroj Kapeli, pogledajte u našoj fotogaleriji. Imanje je uređeno u autohtonom slavonskom stilu Imanje je uređeno u autohtonom slavonskom stilu (Foto: Airbnb)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju