Nova godina do nas će stići prije nego se stignemo okrenuti oko sebe, tako da, ukoliko planirate neki ludi izlet na kojem ćete se zabaviti kao nikad u životu, vrijeme je za početak planiranja dočeka. Airbnb je objavio popis gradova koji bilježe najveći rast u bukiranju ove godine u odnosu na prošlu, a zanimljivo je kako se čak tri odredišta nalaze u jednoj zemlji!

Mexico City (Meksiko)

Glavni grad Meksika bilježi rast bukiranja za čak 117 posto. Inače, Mexico City je i prema zadnjem vodiču Lonely Planeta jedno od najpopularnijih odredišta za 2019. godinu. U milijunskom gradu doček će zasigurno biti spektakularan, a ukoliko se odlučite ići ovaj smještaj s čudesnom terasom ili komforni apartman zasigurno će zadovoljiti i one najkompliciranije.

London (Engleska)

Popularni London još je – popularniji, pa tako bilježi porast bukiranja za 95 posto. Svatko tko traži razne načine za provođenje najluđe noći u godini ovdje će naći nešto za sebe. Grad je prepun klubova i mjesta gdje se možete zabavljati, a i doček na ulicama, uz razne vatromete, nije ništa manje interesantan. Noćiti možete na ovom lijepom mjestu ali i „razmahati“ se i uživati u penthouseu.

London eye London eye (Foto: Thinkstock/Guliver)

Puerto Vallarta (Meksiko)

Drugo meksičko mjesto na listi povećava broj dolazaka za 92 posto. Sam pogled na sliku otkriva kako se radi o malom raju gdje bi sigurno bilo lijepo dočekati 2019. godinu. Tako da, ukoliko vam budžet dozvoljava, ne morate puno misliti, dovoljno je zaviriti na sljedeći link i provesti par dana u resortu...

Tulum (Meksiko)

Ostajemo i dalje u Meksiku, samo selimo u Tulum koji bilježi porast za 78 posto. U ovom hipsterskom raju ćete se nedvojbeno odmoriti, jer ukoliko tražite savršen miks plaža ispunjenih bijelim pijeskom i džungle ispunjenje antičkim ruševinama – našli ste ga u Tulumu. Preporuka smještaja je, u zadnje vrijeme sve popularniji – glamping.

Miami (SAD)

Biser Floride idealno je mjesto za sve one koji traže glamur, a njih će ove godine u novogodišnje vrijeme biti 76 posto više. Ukoliko želite top smještaj, zavirite u ovu divotu.

Najpopularnija kuća za odmor: U 5 minuta rezervirali pola godine unaprijed Clavell Tower - 5 Clavell Tower - 3 Clavell Tower - 2 +1 Clavell Tower - 1
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju