Nedaleko od magistralnog puta koji povezuje Sarajevo i Tuzlu, u mjestu Ajdinovići, okruženom brdima i borovom šumom, od 2016. godine djeluje istoimeni sportsko-rekreacijski centar. Kompleks s najraznovrsnijim sadržajem ubrzo je postao jedno od najpopularnijih odredišta u Bosni i Hercegovini. Zvuči kao odlična ideja za odmor! O čemu je točno riječ?

Odmor na 400 tisuća kvadratnih metara

Okruženi brdima, šumama i životinjama, Ajdinovići se nalaze na 950 metara nadmorske visine. Prostor Sportsko-rekreativnog centra Ajdinovići proteže se na čak 400.000 metara kvadratnih. Nema čega nema. Želite li se dobro naspavati, tu je hotel opremljen po najsuvremenijim standardima, a za dodatno opuštanje čeka vas SPA centar. Za sport i rekreaciju, iskoristiti možete sportske terene ili fitness-centar s opremom za rekreaciju i rehabilitaciju.

Zabava kojoj nema kraja

Novouređena dječja igraonica na koju su posebno ponosni razveselit će najmlađe, a ostatak ponude zabavnog sadržaja zabavan je za sve uzraste. Smještajem u S.R.C.A., kako ga skraćeno zovu, dobivate i razgled Zoološkog vrta s više od 300 domaćih životinja, a na velikom prostoru centra nalazi se i Centar za šetnju te posebne rute koje grupe mogu proći uz vodiča. Vanjske terene i zabavne parkove za djecu možete provjeriti i na njihovoj službenoj stranici.

Prvi all inclusive wellness-centar u BiH

Ono po čemu se S.R.C.A. posebno ističe jest činjenica da je njegova ponuda all inclusive. Dakle, na jednom mjestu u srcu Bosne svaki se putnik može odmoriti u oazi mira i relaksacije, sporta i rekreacije. Osim u raznim sportskim sadržajima, posebno će vam se svidjeti SPA centar koji se sastoji od bazena, jacuzzija, sauna i prekrasno okruženje koje smiruje kao wellness-tretmani.

Švedski stol u svako doba dana

Za sve te sadržaje koji vas tamo čekaju te nakon njih potrebno je nahraniti gladna usta. Upravo to nigdje nije bilo lakše. Sva tri obroka, doručak, ručak i večera koji su uključeni u odličnu ponudu za smještaj u ovom centru, uključuju švedski stol i veliki izbor jela i namirnica za svačiji ukus.

U ovom carstvu prirode, sadržaja, opuštanja i hrane nude se 3 dana / 2 noćenja u all inclusive ponudi koja vrijedi za dvije osobe, pa požurite i isplanirajte put u Bosnu i Hercegovinu te uživajte u svemu i svačemu, punim plućima.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju