Putnici koji se odluče na putovanje s tvrtkom „Up Norway“ putuju na posve drugačiji način. Naime, ne dobivaju apsolutno nikakve detalje o tome gdje idu, plan puta im je nepoznanica, a itinerer saznaju tek kad stignu na odredište.

Znate da želite otići, ali niste sigurni kakvo putovanje volite? Niste baš od planiranja, ali ipak želite imati raspored i svašta pritom obići? Spremni ste se prepustiti u nečije ruke da apsolutno sve organizira? E pa ako je odgovor da, trebali bi razmisliti o ovoj tvrtki, koja nudi „misteriozne izlete“, jer putnici, kako smo već rekli, saznaju tek kakvi su planovi kad stignu na odredište.

Tvrtka kontaktira goste prije njihovog odmora putem internetskog upitnika, a zatim planira prilagođeni obilazak na temelju njihovih interesa. Prošla putovanja uključivala su planinarenje, promatranje kitova, boravak u kućicama na drveću u šumi Finnskogen i krstarenja Hjorundfjordom, što sve skupa zvuči prilično zanimljivo. I raspon raspoloživog smještaja također zvuči uzbudljivo, pa tako brvnare i obnovljeni svjetionici čine neke od jedinica za smještaj.

Naravno, s obzirom na ova iskustva, jasno vam je da aranžmani nipošto nisu jeftini, i za njih treba izdvojiti fini iznos. Početne cijene kreću se od otprilike 15 tisuća kuna za iskustvo koje traje pet noćenja, ali s uključenim smještajem, aktivnostima i mogućnošću razgovora putem chata od 0 do 24, ako vam u jednom trenutku ne bude jasno što se zbiva.

Tako da, ako ikad odlučite uložiti u avanturu ovakvog tipa, ništa lakše, a na ovom linku možete doznati sve potrebne informacije.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju