Asseria, nekada moćni rimski grad, a danas značajno arheološko nalazište ujedno je i ime nekadašnjeg hotela u Benkovcu koji je, nakon duge pauze, upravo u fazi renovacije.

Kako bi temelji nove priče o projektu Asseria bili što bolji, realizatori provode istraživanje i mole zainteresirane putoljupce da sudjeluju u kratkoj anketi, a pritom osvoje slasne i mirisne nagrade.

Kažemo slasne jer, osim što imate priliku osvojiti pet paketa po dva noćenja u budućem hotelu Asseria tu je i deset poklona punih tradicijskih proizvoda s benkovačkog područja koje vaša osjetila neće tako brzo zaboraviti.

PR PR (Foto: PR) Za one koji ne znaju, Benkovac je savršeno pozicioniran grad u sjevernoj Dalmaciji, smješten između plodnih, zelenih Ravnih kotara te krške Bukovice. Osim što se nalazi u blizini brojnih prirodnih ljepota - čak tri nacionalna i tri parka prirode, povijesnih atrakcija i kulturnih središta, područje je to posebno poznato po gastronomiji i ekološkoj proizvodnji. Upravo ćete ovdje kušati nezaboravno vino i maslinovo ulje, med svjetske kvalitete, mesne specijalitete, udahnuti čisti zrak, probuditi tijelo, olakšati um.

PR PR (Foto: PR) Na podlozi takvog okruženja te bogatog značaja imena koje nosi, u samom centru Benkovca, nadomak prirodi smjestio se hotel Asseria. Generator pozitivnih promjena cijele zajednice koji sada gradi svoju novu priču.

Pridonesite njenom stvaranju, sudjelujte u anonimnom istraživanju i iskoristite priliku da baš vi budete među prvim gostima hotela Asseria i provjerite kako to izgleda smještaj u centru grada u kojemu se još čuje cvrkut ptica i udiše svjež zrak!

Zato, anketi pristupite na ovom linku https://forms.gle/wbsZs4oWuFw4Pdnq9 i osvojite nagradu!

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju