Trou d'Argent je prekrasna pješčana plaža na istočnoj obali otoka Rodgiruges na Mauricijusu. Skrivena uvala u obliku potkove okružena je liticama s kojih se pruža prekrasni pogled na Indijski ocean.

Trou d'Argent u prijevodu s francuskog označava srebrnu rupu. Ovo ne čudi ako je poznato da Mauricijusom kruži priča kako su upravo na ovoj plaži pirati zakopali tajno blago.

Sama plaža može se nazvati pravim malim blagom jer se smatra jednom od najljepšim u Indijskom oceanu. Do nje se može doći samo pješice, ali svi oni koji su bili ovdje tvrde da se isplati prošetati do nje.

Trou d'Argent je sjajno mjesto za ljetni odmor. Pruža mogućnost za kupanje i ronjenje u kristalno čistoj vodi koja obiluje egzotičnim ribama te sunčanje na mekanom bijelom pijesku. Ovdje možete i skijati na vodi ili jedriti na dasci.

Imajte na umu da ljeto na Mauricijusu traje od listopada do travnja. Najviše temperature – oko 32 stupnja bilježe se od prosinca do veljače, dok su kišna razdoblja česta u veljači i ožujku.

Raj među stijenama: Šetnica kroz kanjon koja izlazi na jednu od najljepših plaža Mediterana Torrent de Pareis, Španjolska - 1 Torrent de Pareis, Španjolska - 2 Torrent de Pareis, Španjolska - 3 +5 Torrent de Pareis, Španjolska - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju