Idilična priroda, izvrsni vinogradi i kapljica, hrana, kao i najveće jezero u zemlji sasvim su dovoljni razlozi za posjet sjeveru Italije, koji znatiželjnicima štošta ima za ponuditi.

U svakom slučaju, odlučite li se odmoriti na Lago di Garda neće vam biti dosadno, ali će vam trebati smještaj. U vrijeme kad može pronaći povoljan smještaj s pogledom na jezero vrijedi baciti oko na Airbnb.com gdje putnike željne odmora čeka lijepi apartman u Tremosineu, četiri kilometra od jezera, nedaleko od Brescie. Budući da nema jednostavnog javnog prijevoza trebat će vam automobil koji možete i unajmiti.

Garden 5 je apartman od 43 četvorna metra u zelenilu i tišini s pogledom na jezero kojeg gosti uspoređuju s umjetničkim djelom. I doista, nestvarna ljepota vas lako može navesti da satima odmarate mozak na zelenim i plavim nijansama. Apartman za četiri osobe ima jednu spavaću sobu i kupaonicu, a noćenje ćete platiti od oko 637 kuna. Udoban krevet, blizina plaže, dobro opremljena kuhinja, kao i dobar Wi-Fi neke su od prednosti koje su se svidjele gostima Gardena 5.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju