Svježi planinski zrak, brčkanje u bazenu vrućom vodom i pogled na snijegom prekrivene alpske vrhove sasvim su dovoljan razlog za put prema Austriji.

Smješten u tirolskim Alpama, između kristalnih gorskih jezera, skijališta i šumskih krajolika, Alpin Spa Hotel Tuxerhof omiljena je destinacija za zimski odmor. Smjestio se na 1300 metara u selu Vorderlanersbach, pored žičare do skijališta Zillertal 3000 i tek sedam kilometara do ledenjaka Hintertux.

Rosti - 1 Hrana i piće Kad nema ničega u frižideru: Alpske "palačinke" od krumpira koje obožava cijeli svijet

Savršen spoj zimskih aktivnosti na otvorenom i velikog spa-centra koji se prostire na 2200 kvadratnih metara, pet bazena i šest sauna čini Tuxerhof savršenim mjestom za resetiranje.

Hotel Alpin Spa Tuxerhof - 1 Hotel Alpin Spa Tuxerhof - 1 (Foto: Booking.com)

Između opuštanja na jednom od tretmana ili bazena gosti mogu krenuti na neku od skijaških tura. Zahvaljujući ledenjaku Hintertux skijaši obožavaju ovu regiju, čemu pridonosi 300 kilometara staza, povezanih žičarama. Za toplijih dana skijaše zamijene planinari, koji s jednakim žarom istražuju ovaj kutak Austrije. Više o hotelu možete doznati na ovom linku, a bacite oko i na fotografije u galeriji.

Pogledajte spust najdužom stazom za sanjkanje u Europi: 60 minuta sreće zbog kojih treba vući sanjke dva i pol sata po snijegu i vjetru Grindelwald - 3 Bussalp toboggan Grindelwald - 1 +2 Grindelwald - 2

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju