Trokutaste kućice Lushna savršen su izbor za ljubitelje glampinga. Riječ je o smještajnim jedinicama slovenske tvrtke Lushna koje su dizajnirane tako da pružaju maksimalnu udobnost u prirodi istovremeno se stapajući s okruženjem u kojem se nalaze.

„Želimo ljudima priuštiti vrhunsko iskustvo boravka u prirodi, a naše kućice volimo predstaviti kao 'hotelske sobe u prirodi',“ kaže nam Jaka Ažman iz tvrtke Lushna.

Ove 'hotelske sobe u prirodi' napravljene su od neobrađenog drva ariša i/ili borovine koje s godinama izgledaju sve bolje i bolje. Obuhvaćaju pametne elemente namještaja i opremu koje je moguće organizirati prema vlastitim željama, ali i veliki stakleni zid koji propušta svjetlost tijekom cijelog dana i čini prostor otvorenijim i ugodnijim za boravak.

Lushna luksuzna glamping kućica Lushna luksuzna glamping kućica (Foto: Lushna luksuzna kućica / Lawrence Brown)

Kućice se po želji mogu obložiti i vodootpornim platnom od organskog pamuka (i nezaobilaznim mrežama protiv komaraca!) za još eteričnije iskustvo boravka na otvorenom.

Na raspolaganju je nekoliko modela ovih kućica različitih veličina i namjena – od svojevrsnog drvenog šatora Villa Air koji se proteže na 15 kvadratna metra do glamuroznog Lushna Suite Mezzaninea koji nudi prostranu kupaonicu, wc, funkcionalnu kuhinju i polukat sa spavaćom sobom.

Lushna Petit Life je naša najpopularnija kućica od drveta,“ otkriva nam Jaka Ažman. Namijenjena je za boravak dvije odrasle osobe, a uz spavaći dio obuhvaća i potpuno opremljenu kupaonicu s čajnom kuhinjom, sklopivim blagovaonskim stolom i ormarićem za odjeću.

Želite li prespavati u ovim kućicama, posjetite luxury glamping resort Chocolate Village by the river u Mariboru ili glamping kamp Gozdne vile kod Bledskog jezera u Sloveniji.

Lushna drvena kućica Lushna drvena kućica (Foto: Lushna kućica / Lawrence Brown)

„Gozdne vile su bile naš prvi projekt u 2011. godini kad nitko nije znao puno toga o glampingu. Uvidjeli smo da samo napravili nešto posebno kada je britanski The Times uvrstio našu lokaciju na popis 20 najboljih glamping destinacija u Europi,“ iskreno priznaje g. Ažman.

S obzirom da su Lushna kućice kvalitetan proizvod koji traje, lako se postavlja i jednostavno se transportira, za njima se razvio veliki interes diljem svijeta, a posebno u Sjedinjenim Američkim Državama.

"U posljednjih nekoliko godina uglavnom proizvodimo za Sjedinjene Američke Države i postavljamo naše jedinice nevjerojatne lokacije u državi New York poput Eastwind Resorta i u Lake Placidu." zaključuje priču Jaka Ažman.

U dolini Soče, podno Triglava: Idilično slovensko selo čiji su stanovnici privukli pozornost svjetskih medija Drežnica, Slovenija - 1 Drežnica, Slovenija - 5 Drežnica, Slovenija - 3 +1 Drežnica, Slovenija - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju