Planinska drvena kuća na osami već na prvi pogled daje do znanja da vam u njoj neće nedostajati ništa – osim još nekoliko dana u ovom raju.

U Parku prirode Velebit, s pogledom na netaknutu prirodu, kuća Sanjam Liku vrhunski prezentira ljepotu svog kraja i opravdava svoje ime.

Panoramski pogled na planinu, pašnjake i duboke šume prati vas u svakom dijelu kuće, a uz njega se, provjereno, i bolje budite, bolje jedete i, uopće, bolje živite. Nekoliko dana provedenih u miru i prekrasnoj prirodi koja okružuje kuću Sanjam Liku odmorit će vas taman za početak nove sezone.

Komforna drvena kuća može ugostiti do 9 osoba. Sastoji se od kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, 3 spavaće sobe i kupaonice. U svježem zraku možete uživati na terasi ili uz sezonski bazen, a na raspolaganju vam je i vanjska pečenjara.

Drvena kuća Sanjam Liku opremljena je svime što vam treba za ugodan – i udoban – vikend. Možete se opustiti uz saunu i bazen, istražiti okolicu biciklima ili zaigrati stolni tenis. Možete i raditi, ako baš morate, jer kuća, naravno, ima i besplatan wi-fi.

Kuća za odmor nalazi se 13 kilometara od Gospića, u selu Bužim. Putem od Gospića prema kući primijetit ćete Memorijalni centar Nikola Tesla i svakako ga posjetite dok odsjedate tako blizu. Obiđite i Pećinski park Grabovača i impresivnu špilju Samograd koji su tek 10 kilometara udaljeni od kuće.

Prošećite se povijesnom stazom do Gradine u Bužimu ili otkrijte neku od staza planinarskog velebitskog raja. Autom će vam do Baških Oštarija trebati manje od pola sata, a od tamo možete birati koju stazu, koji vrh, koji kuk.

Cijena noćenja u kući za odmor Sanjam Liku je 185 eura, a termin možete rezervirati preko platforme booking.com. Više detalja o kući pronaći ćete na ovom linku.

I zamislite kako bi ono sljedeće druženje s ekipom koje ste planirali dobro izgledalo uz ovakav pogled.

Vikend-odmori za pamćenje: Prijedlozi za sve ljubitelje netaknute prirode, odlične hrane i hodanja Jesen u Lici - 4 Biciklizam u Lici Brinje +23 Life on Mars trail

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju