Što kažete na ideju o proljetnom kampiranju na Jadranu? Mi kažemo idealno! Gužvi nema, buđenja su izvanredna, a pogledi na prirodu očaravaju. Iskoristite priliku i ugrabite super ponudu za kratki odmor na Jadranu u travnju.

Zaputili smo se u malo dalmatinsko mjesto samo 7 kilometara udaljeno od povijesnog Splita i pronašli idealnu lokaciju za kampiranje. Okružuju ga planinski masiv Mosor i rijeka Žrnovnica, a povijest mu seže još do grčkih vremena. Radi se o Stobreču, drevnom grčkom Epetionu.

U Stobreču i okolici nikad vam neće biti dosadno jer je mjesto idealno za istraživanje pješice i biciklom. Spojite aktivni odmor s ugodnim boravkom u kampu i jednostavno uživajte. Zaputite se jednom od mnogobrojnih biciklističko-rekreativnih staza diljem padina obližnjeg brda Perun i istražite okolicu.

Naravno da ćete skoknuti i do Splita te prošetati Dioklecijanovom palačom, guštati u dalmatinskoj spizi i ukusnim vinima u nekima od mnogobrojnih restorana. Nemojte posjetiti samo jedan i zaputite se u kulinarsku avanturu koju Dalmacija pruža.

Za smještaj smo odabrali Camping Stobreč Split, a super je što je ponuda koju smo pronašli dostupna i za vrijeme Uskrsa, kad u Splitu vlada posebna atmosfera. Prigodna glazba i tradicionalna gastronomska ponuda upotpunit će vaš odmor u prirodi na Jadranu.

Camping Stobreč Split može se pohvaliti Comfort, Premium i Vista mobilnim kućicama, od kojih su Premium i Vista one najnovije i smještene su tik uz more, što znači da ćete se buditi s prekrasnim pogledom na jadransko plavetnilo.

Osim kvalitetnog smještaja, u ponudi je i jedinstvena wellness & spa zona koja će dodatno pojačati vaše opuštanje u kampu. Zona se sastoji od finske, bio i infracrvene saune, prostora za opuštanje i dostupnih whirlpoola. Oni koji ne mogu bez teretane i tu će doći na svoje jer su dostupne i sprave za vježbanje u teretani.

Ponuda koju smo pronašli omogućuje vam nezaboravan doživljaj s boravkom u očuvanoj prirodi i vrijedi od 9. do 15. travnja. Uživajte u vrhunskim mobilnim kućicama za do 5 osoba i ne zaboravite rezervirati ponudu koja se ne propušta!  

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju