"Kućica je zaista predivna, još ljepša uživo nego na slikama. Domaćini su ljubazni i pristupačni. Nalazi se na mirnoj lokaciji, 10-ak minuta autom do centra grada“, jedan je od pozitivnih dojmova gostiju koji su odsjeli u planinskoj kućici Loon Moon nedaleko od Sarajeva, koja bi se mogla svidjeti zaljubljenicima u prirodu te onima koji traže mir i tišinu.

Iako u kućicama ima dovoljno mjesta za cijelu obitelj, smještaj su najviše pohvalili parovi. Gostima su na raspolaganju opremljena kuhinja, TV i klima-uređaj, baš kao i kuhalo za vodu i aparat za kavu. Moderni namještaj i velike staklene površine kroz koje dopire dovoljno svjetlosti također su jedan od pluseva. Za lijepa vremena možete provesti dan na terasi ili pripremiti piknik, a kućice su osobito bajkovite zimi, kada napada snijeg. Detalje o smještaju i cijenama potražite na Bookingu.

Nedaleko od kućica, na nekoliko minuta vožnje automobilom pronaći ćete i zabavni park Sunnyland na planini Trebević. Glavna atrakcija parka je Alpine Coaster koji može dostići brzinu i do 40 km/h, ali brzinu možete prilagoditi vlastitoj želji za adrenalinom i prikočiti ako je potrebno. Sa staze se pruža i pogled na Sarajevo, a u sklopu Sunnylanda ćete pronaći i igraonicu, restoran, pizzeriju, šetalište i druge sadržaje.

Uskoro počinje Burger Festival Zagreb: Što vas sve očekuje na jednom od omiljenih događanja Zagrepčana? Burger Festival Zagreb - 1 Burger Festival Zagreb - 2 Burger Festival Zagreb - 3 +9 Burger Festival Zagreb - 5

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju