Kuća za odmor u Trpucima idilično je mjesto u zelenilu za bijeg od betona i gradskih vrućina ljeti, a kad zahladi, dušu grije kamin u dnevnom boravku. Eko kuća Trpuci smještena u Gornjim Trpucima starica je koja broji više od 100 godina, ali itekako "u formi".

Uz puno volje, truda i ljubavi potpuno je adaptirana. Hrastov joj namještaj pruža lijepi, domaći štih, a vani se uživa u okruženju Vukomeričkih gorica, s pogledom na jezera i mali potok koji prolazi ispod kuće.

Eko kuća Trpuci ima 300 četvornih metara, a na terasu odlazi čak 70! Gostima je na raspolaganju i 40 tisuća četvornih metara okućnice.
Dosadi li vam roštiljanje, priprema kotlića ili prepuštanja miru i tišini zelenila, na raspolaganju su uređene biciklističke staze, šumski putovi ili jezera u koja možete baciti štap za pecanje.

Kuća ima opremljenu kuhinju, kupaonicu, dvije spavaće sobe za ukupno osam osoba i dnevni boravak. 

Kuća služi i za djevojačke večeri, krstitke, pričesti, godišnjice, proslave rođendana, ili kako vam drago. Broj gostiju koje možete pozvati je 40. Do Trpuca vozi i autobus, što nekim gostima olakšava dolazak.

„Ako se ne želite zamarati s organizacijom vaše proslave niti voditi brigu o hrani i piću, rado ćemo ponuditi pomoć i organizirati catering po povoljnim uvjetima kako bi sve bilo savršeno i spremno za nezaboravnu proslavu. Proslavu možete organizirati u zatvorenom prostoru koji ima odvojenu prostoriju s biljarom, pikadom i igraonicom za najmlađe“, dodaju vlasnici. 
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju