Krajem 2022. godine u Dubaiju se otvara spektakularni hotel Atlantis The Royal koji se prostire na 17 hektara na Palm Jumeirahu. Riječ je mjestu koje bi trebao u potpunosti promijeniti percepciju luksuza u gradu u kojem je luksuz svakodnevna pojava.

Atlantis The Royal je projekt vrijedan 1,5 milijardi eura, a rezultat je rada vrhunskih dizajnera, arhitekta i umjetnika. On kombinira nestvarno oblikovani hotelski smještaj sa zapanjujućom gastronomskom ponudom, zanimljivim turističkim atrakcijama i uzbudljivim noćnim životom.

Zgrada hotela obuhvaća 43 kata te nudi smještaj u 795 luksuznih soba i apartmana različite kvadrature. Sobe su napravljene sa staklenim površinama od poda do stropa te pružaju veličanstveni pogled na panoramu Dubaija i Perzijski zaljev.

Smještaj možete, primjerice, odabrati u jednostavnoj dvokrevetnoj sobi za dvije osobe u kojoj noćenje stoji oko 2400 kuna, ili pak u apartmanu Royal Mansion koji se prostire na 1100 četvornih metara i dolazi s cijenom od 355.000 kuna na noć.

Ljubitelji kupanja svakako moraju posjetiti i spektakularni beskonačni bazen Cloud dug 90 metara koji je smješten na 22 katu hotela. Preko dana idealno je mjesto za osvježenje od visokih temperatura, a tijekom noći pretvara se u savršenu destinaciju za večernji izlazak i plesanje.

Atlantis The Royal obuhvaćat će i 17 novih barova i restorana. Ovdje ćete moći kušati jela slavnih chefova - od Josea Andreasa, Gastona Acuria do Hestona Blumenthala koji će u Dubai donijeti svoj popularni Dinner.

Tu ćete moći pogledati i nesvakidašnje atrakcije – poput bazena ispunjenog s 4000 meduza, vatrene fontane, ali i spa centar Awaken koji će nuditi sve od tradicionalnih holističkih tretmana do regenerativne medicine i wellness terapija.

Svi gosti hotela imat će neograničeni pristup i najvećem vodenom parku – Aquaventure.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju