Kada želimo napuniti baterije i riješiti se nakupljenog stresa, u potrazi smo za mirnim oazama skrivenima u netaknutoj prirodi.

Baš poput ove rustikalne drvene kuće koja se prostire na 130 četvornih metara u Plitvičkom Ljeskovcu. Riječ je o naselju u općini Plitvička jezera u Ličko-senjskoj županiji u kojoj živi tek nešto manje od 20 stanovnika.

Kuća obuhvaća tri spavaće sobe za maksimalni smještaj osam osoba. Na raspolaganju vam je prostrani dnevni boravak s kaminom, kuhinja i kupaonica s tuš kabinom.

Pogled s prozora Pogled s prozora (Foto: airbnb.com)

Iz kuće se pruža bajkovit pogled na okolnu šumu, Bijelu rijeku koja prolazi kroz dvorište te manje slapove. U prekrasnom pogledu možete uživati i iz dvorišta na kojem se nalazi natkrivena kućica s roštiljem te stolom i klupama idealnim za uživanje s društvom ili obitelji.

Ova kuća je i sjajna polazišna točka za istraživanje spektakularne okolice našeg najstarijeg i najvećeg nacionalnog parka koji uključuje 16 jezera različitih veličina, brojnih rječica i potoka međusobno povezanih slapovima.

Drvena kuća se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 130 eura za noć. Dio njenog šarma otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Sat vremena od Zagreba: Savršena kuća za odmor u Hrvatskom zagorju Kuća za odmor Bitoševje, Klenovnik - 4 Glamping kućica Bitoševje Kuća za odmor Bitoševje, Klenovnik - 7 +4 Kuća za odmor Bitoševje, Klenovnik - 6

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju