Capsule Hotel Alpine Garden nalazi se u Zračnoj luci Zürich (Kloten) i prije svega je zamišljen kao mjesto za odmor za putnike u tranzitu ili one koji imaju nedovoljno vremena između letova da bi noćili u gradu. Mirno, čisto i udobno utočište samo nekoliko minuta hoda od terminala i željezničkog kolodvora odlično je rješenje ako imate rani let ili se morate "spojiti" i odraditi posao.

Koncept capsule hotela Alpine Garden oni sami objašnjavaju motom "revolucionarno – komunalno – digitalno". Skučeni prostor nadoknađen je savršenom udobnošću, brzom i potpuno digitaliziranom uslugom i dostupnošću svih sadržaja koji bi vam mogli zatrebati: dijeljene, ali savršeno čiste kupaonice, radnog prostora, dnevnog boravka, restorana i bara, trgovine i suvenirnice, kao i mogućnosti posjeta partnerskom fitness-studiju i spa-zoni.

Postoji i opcija dnevnog korištenja, od 7 do 19 sati, za one koji se žele osvježiti, odmoriti i spremiti za sljedeći let. Iako sve možete obaviti digitalnim putem, uvijek se možete obrati i osoblju koje je dostupno 24 sata.

Ovdje zapravo bukirate krevet zatvoren u kapsulu, koji izgleda bolje i mnogo je udobniji nego što zvuči. Kapsule odnosno kabine raspoređene su na dva kata. Donji je potpuno prilagođen osobama s invaliditetom, a u gornje se penje ljestvama.

Sve su kabine za jednu osobu i dimenzija dva puta dva metra, imaju dobru ventilaciju, prigušivo svjetlo, krevet širine 90 i duljine 210 centimetara, ogledalo i prostor za odlaganje, a naravno mogu se zaključati. Svaka je dekorirana impresivnim fotografijama Alpa fotografa Fabija Zingga zbog kojih ćete potpuno zaboraviti da ste – na aerodromu.

Cijena noćenja, ili da kažemo – kreveta, kreće se od 70 eura naviše na platformi Booking.com, što je dva, pa i tri puta niža cijena od smještaja u blizini. Više opcija i detalje ponude možete proučiti na ovom linku.

Isplati se voziti pet sati: Pogledajte najbolji hotel na svijetu Hotel Passalacqua - 1 Hotel Passalacqua - 6 Hotel Passalacqua - 3 +2 Hotel Passalacqua - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju