Nebojan je maleno mjesto u Sisačko-moslavačkoj županiji u kojemu se baš nikada ne trebate bojati – dosade. Tako je barem posljednjih desetak godina otkad je svoja vrata otvorio najzabavniji adrenalinski park u čitavome kraju, a i šire. Samo sat vremena vožnje od Zagreba, u okolici Petrinje, odmah pored opjevanog Letovanića (sela pokraj Kupe), centar Capriccia dočekuje svoje goste željne avanture i jako se dobro brine da im vrijeme naprosto proleti u ludoj zabavi.

Igre bez granica

Capriccia nudi skoro sve što ste ikada vidjeli od ovog tipa zabave na otvorenom. Možete se okušati u vožnji quadova koja postaje nezaboravno iskustvo u kombinaciji cestica koje presijecaju Banovinu i uzbudljive off road avanture po livadama i šumskim putevima. Ako ste više od timskih sportova, ne smijete preskočiti natjecanje u vožnji berg / kettler vozila u kojem timovi sami namještaju svoje "bolide"i izmjenjuju vozače kako bi ostvarili što bolje vrijeme na stazi.

Paintball na ogromnom otvorenom terenu s maštovitim preprekama i skrivalištima povezat će svaku ekipu, a djeca mogu vježbati igrajući mini paintball ili splatmaster, dobro zamotani u zaštitnu opremu i uz instruktora. Oni precizne ruke mogu se praviti važni u nekoliko zabavnih sportova: streličarstvu, big pikadu, bacanju alki na boce ili bacanju sjekira, a svi kojima je prije svega do dobre zabave i puno smijeha uživat će u bubble footballu, ljudskom nogometu, skijanju na travi ili skakanju na tubama.

Ako među svim opisanim aktivnostima još nište pronašli neku u kojoj biste uživali, sigurni smo da će vas razoružati old school igre koje kojih se sigurno godinama niste ni sjetili, ali znate kako kažu – tijelo pamti, pa će se i vaše sigurno brzo prisjetiti kako je dobro skakati u vreći, nadmetati se u povlačenju užeta, voziti se u tačkama ili u zahtjevnijoj izvedbi – voziti nekoga u tačkama…

Djeco, bit će još...

S vlasnicima Capriccije, obitelji nevjerojatno ljubaznih i poduzetnih ljudi, možete se dogovoriti baš sve. Jeli biste, pili, spavali ili napravili organizirano veće događanje na imanju – na pravome ste mjestu. Pomoći će vam svojim iskustvom u organizaciji dječjih i "odraslih" rođendana, momačkih i djevojačkih zabava, svih mogućih proslava i team buildinga, ali i školskih izleta ili obiteljskih izleta.

Na imanju možete besplatno kampirati i tako se još bolje povezati s prirodom, a možete i unajmiti bungalove ili ruralnu kuću za odmor. A trebate li predah od adrenalina, opustite se u bazenu, jacuzziju ili sauni ili učinite nešto lijepo za sebe u – frizerskom salonu. S njime je naime i počela uzbudljiva Capriccijina priča, a onda se proširila na OPG pa na ovaj jedinstveni adrenalinski centar čije je sve sadržaje nemoguće pobrojati.

"Mi smo velika obitelj s puno ideja, pa tako se rodila i ova o proširenju postojećeg obrta Capriccia“, govori nam vlasnica Ivančica Kudlek, pa je obiteljsko imanje pretvoreno u sportski i adrenalinski centar, s puno pratećih aktivnosti i sadržaja za zabavan i aktivan odmor. Adrenalinski park kao cjelogodišnji turistički sadržaj na počesto zaboravljenoj Banovini kao odličnu ideju prepoznala je i EU iz čijih je fondova projekt i financiran. Dvaput.

Nove ideje samo se gomilaju, jednako kao i sadržaji najzabavnijeg imanja na Banovini, a njegovi revni vlasnici pritom i veliku pažnju poklanjaju reciklaži, trudeći se da odbačenim predmetima osmisle novi život, a osim hrane koju proizvode, sve veći broj njihovih sadržaja nosi i odrednicu "eko". Tako jednim potezom možete priuštiti svojoj ekipi nezaboravan vikend i pritom napraviti nešto dobro i za majčicu prirodu.

Put pod noge: Najnovija Camino ruta u Hrvatskoj nudi 76 kilometara čiste sreće Camino Banovina - 23 Camino Banovina - 22 Camino Banovina - 21 +20 Camino Banovina - 20

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju